ΕΓΓΡΑΦΗ

Αγαπητοί Σύνεδροι,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο συνέδριο “Ακουστική Οικολογία και Εκπαίδευση” και χαιρόμαστε που προγραμματίζετε να έρθετε. Λόγω του μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών εγγραφών για το συνέδριο, σας παρακαλούμε:

α) να επιβεβαιώσετε την πρόθεσή σας για πλήρη ή μερική παρακολούθηση του συνεδρίου (ημέρα 1η, 2η, 3η, πρωί – απόγευμα, συναυλία 1, 2) και

β) να δηλώσετε την προτίμησή σας (1η 2η και 3η) για συμμετοχή σε εργαστήριο

με σχετικό μήνυμα και στις δύο ηλεκτρονικές διεθύνσεις: nikotsaf@ecd.uoa.grelenigavala@yahoo.gr 

Ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε εργαστήριο είναι περιορισμένος, επομένως, ο/η κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρακολουθήσει ένα εργαστήριο (μέχρι κάλυψης των θέσεων). Σειρά προτεραιότητας θα τηρηθεί με βάση το χρόνο δήλωσης προτίμησης εργαστηρίου. Η Ελληνική Εταιρεία Ακουστικής Οικολογίας  έχει προγραμματίσει έναν Ηχοπερίπατο, τον οποίο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όσοι από τους συνέδρους επιθυμούν χωρίς εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής τους σε αυτόν.

Σας προετοιμάζουμε για την απουσία «υλικών παροχών» στο συνέδριο (πχ. καρτελάκια, φάκελοι, βεβαιώσεις συμμετοχής κλπ) στο πλαίσιο της φιλοσοφίας διοργάνωσης ενός – στο μέτρο του δυνατού – «οικονομικού» και «οικολογικού» συνεδρίου. Σημειώνεται ότι βεβαιώσεις θα δοθούν μόνον σε όσους συνέδρους παρουσιάσουν εργασία τους (εισήγηση, τραπεζάκι καφενείου, εργαστήριο, μουσική)* μετά από αίτημά τους στην οργανωτική επιτροπή. Για να αποφύγουμε τα πλαστικά ποτήρια, σας προτρέπουμε ακόμα να φέρετε το φλιτζάνι σας από το σπίτι! (ένα γυάλινο δοχείο από μαρμελάδα μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο φλιτζανιού) και να συμβάλετε με κάθε δυνατό τρόπο στην ελαχιστοποίηση της ρύπανσης και στη μεγιστοποίηση της θετικής αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον που θα μας φιλοξενεί.

Κλείνοντας, παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη απάντησή σας στο παρόν μήνυμα (έως 22 Ιουνίου 2014) ώστε να σας συμπεριλάβουμε στον τελικό κατάλογο συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε με χαρά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου Akousedu 2014.

*Σε όσες και όσους δουλεύουν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, θα δοθούν βεβαιώσεις παρουσίας στο συνέδριο για τη μέρα αυτή.  

————————————————————————————————————–

—————————————————————————–

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ

akousedu@akouse.gr ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

 Όσοι, όσες έχετε ήδη εγγραφεί μέσω του αυτόματου συστήματος η εγγραφή σας ισχύει.

TO REGISTER PLEASE SENT EMAIL TO:

akousedu@akouse.gr REGISTRATION CLOSES AT 15 JUNE 2014

If you have already a free ticket do not register again.

 

Advertisement